Airco Asbeek

Airco kopen | Airco plaatsen | Airco installateur

Home / Airconditioning Asbeek

AIR-COOL

Uw airco installateur in Asbeek.

Wilt u een airco kopen? Airco plaatsen is onze specialiteit. Als ervaren airco installateur in Asbeek plaatsen we alleen de beste merken, en dit aan scherpe prijzen! Bovendien kunnen we door onze goede service ervoor zorgen dat uw installatie vlekkeloos verloopt en dat u een uitstekende garantie krijgt!

Airco kopen Asbeek

Wilt u een airco kopen in Asbeek! Groot gelijk! Een goede temperatuur in uw woning of bedrijf is van groot belang. Airconditioning zorgt voor een aangename en een gezonde lucht in uw huis of kantoor.

Afhankelijk van de locatie en omgeving gaan wij voor u op zoek naar het meest geschikte airconditioning systeem.

Airco plaatsen Asbeek

Airco plaatsen is onze expertise als ervaren airco installateur in Asbeek. Wij installeren airconditioning systemen met of zonder buitenunit zowel in woningen, appartementen, kantoren, winkels, restaurants en openbare gebouwen.

Wij zorgen ervoor dat u in een optimaal klimaat kunt wonen en werken en tegelijkertijd uw energieverbruik optimaal kunt beheersen.

Wand- en vloerunits & ingebouwde modellen

Wij installeren stijlvolle, zuinige en fluisterstille airconditioning units (wand- en vloerunits) in bestaande ruimtes.

Ook kunnen wij de airconditioning installatie volledig wegwerken in het plafond en zorgen voor een centraal gestuurde werking bij nieuwbouw of renovatie.

airco kopen, airco plaatsen, airco installateur,
airco kopen, airco plaatsen, airco installateur,
airco kopen, airco plaatsen, airco installateur,
airco kopen, airco plaatsen, airco installateur,

De voordelen van een huis met de perfecte temperatuur

Het gaat om meer dan alleen maar een ruimte koelen. Het zorgt voor een perfecte mix van frisse lucht en luchtvochtigheid én zuivert de lucht, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat.

Onze energiebesparende koelingsystemen bieden een totaaloplossing voor een gezonde, duurzame en comfortabele binnentemperatuur met veel comfort en een extreem laag energieverbruik. Onze airconditioners leveren het maximale comfort met zo min mogelijk elektriciteit. U profiteert van virusvrije, bacterievrije, pollenvrije en geurvrije lucht.

Met buitenunit

De meeste systemen maken standaard gebruik van een unit zowel binnen als buiten. De buitenunit die we aan de buitenkant van uw huis of gebouw plaatsen zorgt er dan in de eerste instantie voor dat er meerdere binnenunit kunnen worden aangesloten.

Toch heeft een buitenunit nog meer voordelen want door een buitenunit te plaatsen kunnen er compactere binnenunits geplaatst worden en ook voor geluidshinder is een buitenunit een groot pluspunt.

Zonder buitenunit

Als uw ruimte de installatie van een buitenunit niet toelaat, of als u dit om esthetische redenen liever niet doet, kan een systeem met alleen een binnenunit een goede alternatieve optie zijn. Houd er wel rekening mee dat dit grotere apparaten zijn en de binnenunit minder compact zijn dan die mét buitenunit. Dit type mist ook de efficiëntie van installaties die zowel een buiten- als een binnenunit bevatten.

airco kopen, airco plaatsen, airco installateur,
airco kopen, airco plaatsen, airco installateur,
airco kopen, airco plaatsen, airco installateur,
airco kopen, airco plaatsen, airco installateur,

Welke systeem is het meest geschikt?

Er zijn veel verschillende soorten airconditioningsystemen, die elk hun unieke voordelen te bieden hebben.

Hieronder staan de twee meest gebruikte en voornaamste systemen.

Split systeem

Een split systeem is het meest voorkomende. Zo’n split systeem bestaat uit een binnen- en buitenunit. Een split systeem is ideaal om één kamer te verkoelen. Een split-airconditioner binnenunit wordt in dit geval aangesloten op één buitenunit.

Multisplit systeem

Met een multi-split systeem kan je meerdere kamers koelen aan de hand van een individuele bediening van elke binnenunit. Er kunnen tot vijf binnenunits aangesloten worden op één buitenunit. Bovendien kan je verschillende binnenunits in verschillende stijlen en groottes met elkaar combineren, zodat je in elke kamer met de geschikte binnenunit kan werken.

Hoe gaan we te werk?

Hieronder vindt u een stappenplan voor een standaard installatie met buitenunit. Omdat dit een standaard stappenplan is, kan de werkwijze uiteraard verschillen voor uw specifieke situatie.

Stap 1
Plaatsen van de binnenunit
Stap 2
Leidingen aanleggen
Stap 3
Leidingen aansluiten
Stap 4
Plaatsen van de buitenunit
Stap 5
Koelleiding en stuurkabel aansluiten
Stap 6
Installatie afstellen en controleren
Stap 7
Afwerking en opruiming tot in de puntjes
Stap 8
Wij leggen u de volledige werking uit
airco kopen, airco plaatsen, airco installateur,
airco kopen, airco plaatsen, airco installateur,
airco kopen, airco plaatsen, airco installateur,
airco kopen, airco plaatsen, airco installateur,

Waarom kiezen voor AIR-COOL?

Zelfwerkend zaakvoerder

Als u kiest voor AIR-COOL dan krijgt u de persoonlijke service en know-how van de zaakvoerder erbovenop. Persoonlijk contact, van advies tot plaatsing, dat is onze service.

Voor particulieren & zakelijke klanten

Wij doen installaties in privéwoningen, kantoren, winkels, horeca of industriële omgevingen.

We kijken steeds naar de ruimte die gekoeld moet worden en geven advies op maat om dit op een zo duurzame manier uit te werken. Op deze manier bieden we keer op keer meerwaarde voor onze klanten.

Na-service

Voor onze klanten blijven we ook na de installatie tot uw dienst! Moest er zich onverwacht een probleem voordoen, of u heeft nood aan onderhoud, dan staan we klaar om u zo snel mogelijk te helpen.

Kwalitatieve merken 

Wij werken uitsluitend met top merken om de beste productservice te kunnen garanderen. Zo werken we o.a. met Daikin, Fujitsu en Mundoclima.

Daikin
fujitsu
mundoclima

Heeft u vragen? Wenst u een vrijblijvende afspraak?

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvende een prijsofferte op maat.