Over ons

Home / Over ons

AIR-COOL

Vakmanschap

AIR-COOL is gespecialiseerd in het plaatsen van airco installaties. Of het nu gaat om bedrijven of particulieren, wij voorzien hen van advies op maat. Kies AIR-COOL wanneer u uw installaties efficiënt en betrouwbaar wilt hebben.

airco kopen, airco plaatsen, airco installateur,
airco kopen, airco plaatsen, airco installateur,
airco kopen, airco plaatsen, airco installateur,

Waarom kiezen voor AIR-COOL?

Zelfwerkend zaakvoerder

Als u kiest voor AIR-COOL dan krijgt u de persoonlijke service en know-how van de zaakvoerder erbovenop. Persoonlijk contact, van advies tot plaatsing, dat is onze service.

Voor particulieren & zakelijke klanten

Wij plaatsen airco’s in privéwoningen, kantoren, winkels en horeca.

We kijken steeds naar de ruimte die gekoeld moet worden en geven advies op maat om dit op een zo duurzame manier uit te werken. Op deze manier bieden we keer op keer meerwaarde voor onze klanten.

Na-service

Voor onze klanten blijven we ook na de installatie tot uw dienst! Moest er zich onverwacht een probleem voordoen, of u heeft nood aan onderhoud, dan staan we klaar om u zo snel mogelijk te helpen.

Kwalitatieve merken 

Wij werken uitsluitend met top merken om de beste productservice te kunnen garanderen. Zo werken we o.a. met Daikin, Fujitsu en Mundoclima.

Daikin
fujitsu
mundoclima

Airconditioning: mogelijkheden en prijzen

Wenst u een aangename verkoeling bij u thuis, op kantoor of in uw bedrijfspand? Contacteer AIR-COOL om te bekijken welke mogelijkheden er bestaan om uw ruimtes af te koelen.

Bent u benieuwd naar de prijs van een nieuwe airconditioning installatie of wenst u meer te weten over de verschillende soorten airconditioning?

airco kopen, airco plaatsen, airco installateur,

Nieuwe airconditioning installatie laten plaatsen?

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvende een prijsofferte op maat.