Airconditioning

Home / Airconditioning

AIR-COOL

Airconditioning installateur

Heeft u een ervaren airco installateur nodig? Alleen de beste merken en leveranciers zijn voor ons goed genoeg. Bovendien kunnen we door onze goede service ervoor zorgen dat uw installatie vlekkeloos verloopt en dat u een uitstekende garantie krijgt!

AIR-COOL, uw specialist in airconditioning!

Een goede temperatuur in uw woning of bedrijf is van groot belang. Airco zorgt voor een aangename en een gezonde lucht in uw huis of kantoor.

Afhankelijk van de locatie en omgeving gaan wij voor u op zoek naar het meest geschikte airco systeem.

Airco’s met of zonder buitenunit

AIR-COOL is uw expert in het leveren en plaatsen van airconditioning. Wij installeren airconditioning systemen met of zonder buitenunit zowel in woningen, appartementen, kantoren, winkels, restaurants en openbare gebouwen.

Wij zorgen ervoor dat u in een optimaal klimaat kunt wonen en werken en tegelijkertijd uw energieverbruik optimaal kunt beheersen.

Wand- en vloerunits & ingebouwde modellen

Wij installeren stijlvolle, zuinige en fluisterstille airconditioning units (wand- en vloerunits) in bestaande ruimtes.

Ook kunnen wij de airconditioning installatie volledig wegwerken in het plafond en zorgen voor een centraal gestuurde werking bij nieuwbouw of renovatie.

airco kopen, airco plaatsen, airco installateur,
airco kopen, airco plaatsen, airco installateur,
airco kopen, airco plaatsen, airco installateur,
airco kopen, airco plaatsen, airco installateur,

De voordelen van een huis met de perfecte temperatuur

Een airconditioning installatie is meer dan alleen een apparaat om te koelen. Het zorgt voor een perfecte mix van frisse lucht en luchtvochtigheid én zuivert de lucht, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat.

Onze energiebesparende airconditioning systemen bieden een totaaloplossing voor een gezonde, duurzame en comfortabele binnentemperatuur met veel comfort en een extreem laag energieverbruik. Onze airconditioners leveren het maximale comfort met zo min mogelijk elektriciteit. U profiteert van virusvrije, bacterievrije, pollenvrije en geurvrije lucht.

Airco met buitenunit

De meeste airconditioning systemen maken standaard gebruik van een airconditioning unit zowel binnen als buiten. De buitenunit die we aan de buitenkant van uw huis of gebouw plaatsen zorgt er dan in de eerste instantie voor dat er meerdere binnenunit kunnen worden aangesloten.

Toch heeft een buitenunit nog meer voordelen want door een buitenunit te plaatsen kunnen er compactere binnenunits geplaatst worden en ook voor geluidshinder is een buitenunit een groot pluspunt.

Airco zonder buitenunit

Als uw ruimte de installatie van een buitenunit niet toelaat, of als u dit om esthetische redenen liever niet doet, kan een airconditioning systeem met alleen een binnenunit een goede alternatieve optie zijn. Houd er wel rekening mee dat dit grotere apparaten zijn en de binenunit minder compact zijn dan die mét buitenunit. Dit type airconditioning mist ook de efficiëntie van installaties die zowel een buiten- als een binnenunit bevatten.

airco kopen, airco plaatsen, airco installateur,
airco kopen, airco plaatsen, airco installateur,
airco kopen, airco plaatsen, airco installateur,
airco kopen, airco plaatsen, airco installateur,

Welke systeem is het meest geschikt?

Er zijn veel verschillende soorten airconditioningsystemen, die elk hun unieke voordelen te bieden hebben.

Hieronder staan de twee meest gebruikte en voornaamste systemen.

Split systeem

Een split systeem is het meest voorkomende airco-systeem. Zo’n split airco bestaat uit een binnen- en buitenunit. Een split systeem is ideaal om één kamer te verkoelen. Een split-airconditioner binnenunit wordt in dit geval aangesloten op één buitenunit.

Multisplit systeem

Met een multi-split airco kan je meerdere kamers koelen aan de hand van een individuele bediening van elke binnenunit. Er kunnen tot vijf binnenunits aangesloten worden op één buitenunit. Bovendien kan je verschillende binnenunits in verschillende stijlen en groottes met elkaar combineren, zodat je in elke kamer met de geschikte binnenunit kan werken.

Nieuwe airconditioning installatie laten plaatsen?

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvende een prijsofferte op maat.